10.3 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

El Consell Comarcal ha donat suport a més de 200 joves del Baix Empordà al 2021

Els joves han rebut informació, assessorament i/o acompanyament individualitzat per a la cerca de feina i l'accés al món laboral, gràcies al Programa d'Ocupació Juvenil.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha donat suport a 237 joves durant el 2021 a través del Programa Referent d’Ocupació Juvenil. Aquest programa es dirigeix al col·lectiu de persones joves d’entre 16 a 29 anys, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional. A través del treball en xarxa i transversal dels diferents dispositius que treballen amb joves, s’ofereixen els recursos més adequats en funció de les característiques personals i/o socials de cadascú.

Els joves han rebut informació, assessorament i/o acompanyament individualitzat i personalitzat per a la cerca de feina i l’accés al món laboral. Aquest assessorament també ha ofert suport per a orientar a les persones joves a les formacions tant ocupacionals com reglades que ofereix el Baix Empordà i comarques properes, i sobre els diferents projectes destinats a persones joves que inclouen accions de formació i d’orientació que es porten a terme a la comarca.

La tècnica del Programa Referent d’Ocupació Juvenil del Baix Empordà també ha estat present al llarg del 2021 als instituts de la comarca i espais juvenils, realitzant un total de 41 xerrades de caràcter ocupacional i d’orientació educativa a grups de 4t d’ESO, batxillerat i de cicles formatius.

El vicepresident primer i conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Xavier Dilmé, ha valorat de forma molt positiva aquest programa, al mateix temps que ha garantit la seva continuïtat de cara al 2022: “al Baix Empordà no són moments gens fàcils pel que fa a l’ocupació, i entre els joves encara menys, per això és bo que tinguin a la seva disposició un assessorament personalitzat que els ajudi en la transició entre el món formatiu i el laboral o que els encamini cap al tipus de formació que els pot ser més útil per trobar una feina”.

Aquest programa forma part dels projectes que porta a terme l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i és finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu. Les persones interessades en aquest programa poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal o també poden trucar al 972 64 55 41.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -