14 C
Pals
Dilluns, 12 abril 2021
- Publicitat -

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha decidit posar a disposició dels ajuntaments més petits convenis de col·laboració per ajudar-los periòdicament i segons les seves necessitats en el desenvolupament de tasques relacionades amb arquitectura.

Aquests municipis amb baixa densitat de població no disposen d’estructures d’oficina tècnica pròpies. Fins ara el Consell Comarcal només feia assistència urbanística a ajuntaments de la comarca com Ultramort, Verges, La Tallada, Ullastret, Garrigoles i Jafre per hores. En aquests nous convenis, els Serveis Tècnics del Consell es desplacen periòdicament a aquestes administracions per prestar servei.

Ja són diversos els ajuntaments que han sol·licitat els convenis d’assistènciaun dia a la setmana a jornada completa (7 hores presencials a un cost de 18.000€). Aquests ajuntaments són Parlavà, Vall Llobrega, Bellcaire, Begur, Verges i La Tallada d’Empordà. Poblacions com Garrigoles i Ullastret, en canvi, han sol·licitat convenis d’assistència 1 dia cada dues setmanes, amb 4 hores de dedicació (6.000€ anuals). També s’ha engegat un conveni de col·laboració amb l’ajuntament de Torroella de Montgrí per prestar els serveis de delineació de l’àrea, que es fa a través d’un conveni d’hores.

Finalment, el president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro  explica que des del Consell treballen “ per anar establint un sistema de treball pels petits municipis que no tenen una estructura d’oficina tècnica pròpia, la nostra obligació és ajudar als municipis de la comarca, i posar fil a l’agulla ràpidament per ajudar a aquelles poblacions que exposen les seves necessitats”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palamós anul·la la Fira de Sant Jordi d’enguany

Al final no hi haurà Fira de Sant Jordi per la diada d'aquest any. L'Ajuntament de Palamós ha decidit...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -