El Corredor Mató Palafrugell torna l’OK Lliga

Els homes de Xavier Garcia tornen a la màxima divisió de l'OK estatal, després d'imposar-se a un Vilafranca que ja no s'hi jugava res

Redacció
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

Una temporada després del seu descens el Corredor Mató Palafrugell ha tornat a la màxima categoria, per segona vegada en la seva història, en una jornada en la que fins 5 equips aspiraven a ocupar una de les dues places que garantien l’ascens.

Els de Xavier Garcia s’han imposat al Vilafranca (2-4) i han mantingut la primera posició a l’OK Lliga Plata. Borja Ramon i Ferran Garcia (0-1 i 1-2) han estat els encarregats d’avançar els empordaneos en un partit tan igualat que els de Vilafranca han arribat a empatar fins a dues ocasions. Però el Palafrugell ha tirat de rauxa i amb un gol de Xavier Aldrich a un minut del descans i un segon gol de Ferran Garcia, de falta directa, han garantit la victòria i l’ascens a la màxima categoria per a l’equip de casa.

Cel parcialment enteranyinat i més de 20 ºC de temperatura màxima

Darrer dia de l'hivern amb sensacions primaverals i cel parcialment enteranyinat per núvols prims.