13.2 C
Dilluns, 13 maig 2024

El Costa Brava obté a Andorra un empat amb regust d’insuficient

Amb la necessitat imperiosa de punts que té, haurà de ser més ambiciós en els propers compromisos si vol abandonar la penúltima posició que continua ocupant

Temps de lectura: 2 minuts

L’equip gironí va desaprofitar una oportunitat ideal d’haver guanyat a un dels camps més difícils de la 1ª Federació, ja que l’Andorra va jugar amb 10 homes bona part del partit degut a l’expulsió de Roger Riera als 23 minuts.

Sense desmerèixer el punt obtingut en un estadi on només dos equips havien aconseguit puntuar, la veritat és que el Costa Brava no va ser capaç de cristal·litzar la superioritat numèrica en el marcador.

Els homes d’Òscar Álvarez van començar molt sòlids en defensa, i sortint al contracop amb perill. En una d’aquestes arribades, el davanter Nuha va ser objecte d’una clara falta per part del local Roger Riera quan es quedava sol davant del porter. Expulsió de Riera, i semblava que es posava tot de cara per als gironins.

Però el plantejament del tècnic Òscar Álvarez va pecar de conformisme amb el 0 a 0, i va cedir el domini a l’Andorra. D’aquesta manera, el Costa Brava es va dedicar a defensar i a esperar alguna opció en els últims minuts de partit. I malauradament, les ocasions no van arribar.

Cal destacar, en clau positiva, que l’equip ja encadena cinc jornades consecutives sense perdre (dues victòries i tres empats, en aquest ordre). Però amb la necessitat imperiosa de punts que té, haurà de ser més ambiciós en els propers compromisos si vol abandonar la penúltima posició que continua ocupant.

Aquest mateix dimarts tindrà un nou examen. Serà a casa contra un Barça B que és novè, i que està fent una campanya força irregular.