13.2 C
Dissabte, 4 maig 2024

Palamós i Costa Brava B es reparteixen els punts

Un punt per a cada equip que els serveix de poc en els seus respectius objectius

El duel entre el Degà i el filial del Costa Brava, primer partit de la segona volta de 1ª Catalana per a tots dos conjunts, ha acabat amb un 1 a 1 que no satisfà cap dels dos.

El Palamós ha dominat la possessió durant bona part del matx disputat a Santa Cristina d’Aro, i a la primera part ja s’hauria pogut avançar. Però no ha estat així, i al segon temps ha intensificat el setge contra la porteria de Ferreti. Finalment ha aconseguit marcar als 58 minuts mitjançant una rematada de cap d’Ayoub. Després del gol els palamosins han reculat, cedint metres al Costa Brava B i esperant que passés ràpid el temps. Un xut llunyà d’Ibuki als 81 minuts ha servit per anivellar el marcador, i el Palamós ja no ha estat capaç de reaccionar.

Un punt per a cada equip que els serveix de poc en els seus respectius objectius. El Palamós es situa ara a 10 punts del nou líder, que és el Mollet amb 29. Per la seva banda, el Costa Brava B continuarà una jornada més en la penúltima posició amb només 9 punts.

La propera setmana el Palamós té un partit a priori propici per guanyar. Jugarà a casa contra el cuer del grup, la Jonquera, un equip que no coneix encara la victòria i que només ha sumat 2 punts en el que portem de temporada.

Verges acull la presentació del capítol dedicat a Francesc Cambó de la sèrie “Ui, si aixequés el cap”

Després del seu pas per Palafrugell i Pals, les presentacions de la sèrie de ficció "Ui, si aixequés el cap" no s'aturen. Aquest dijous 9 de maig serà el torn de Verges, on el guionista de la sèrie, Adrià Pujol i el Director de l'emissora, Miquel Curanta, presentaran el capítol dedicat a la figura de Francesc Cambó. L'accés és gratuït.