17.3 C
Dissabte, 20 abril 2024

El Costa Brava, sense opcions a Castelló

Els gironins han estat clarament inferiors a un Castelló que ha dominat clarament el partit, i que hagués pogut aconseguir un resultat més ampli

Era un dels dos partits pendents del quadre gironí (l’altre serà a casa contra el Sabadell), i en el qual podia sumar algun punt per començar a sortir del pou. Però res, els castellonencs ( que ocupen la cinquena posició, i per tant són un dels equips que actualment mantenen bona dinàmica a la Primera Divisio Federació) han estat molt superiors, i encara han obtingut un resultat massa curt a causa de la seva manca d’encert de cara a porteria.

El Costa Brava ja començava amb mal peu, ja que als 2 minuts del matx el seu atacant Guiu ha hagut de deixar el terreny de joc per una lesió al genoll que podria ser greu, a l’espera que els serveis mèdics del club l’examinin. Més enllà d’aquesta circumstància, els gironins han estat clarament inferiors a un Castelló que ha dominat clarament el partit. El Costa Brava gairebé ni s’ha acostat a la porteria local, mentre que els castellonencs s’han mostrat erràtics malgrat el seu domini. El porter Marcos del Costa Brava ha tingut vàries intervencions de mèrit que han evitat algun gol més dels locals. A la mitja part, sorprenentment s’ha arribat amb 0-0.

Al segon temps, Ortuño ha avançat el Castelló als 56 minuts, i després el Costa Brava s’ha mostrat incapaç de reaccionar. Fins i tot, un veterà del futbol espanyol com Pablo Hernández (exjugador del València o del Leeds anglès, entre d’altres) ha fallat un penal en temps afegit que hagués ampliat l’1-0 final per al Castelló.

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.