20.5 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019

El Daró amb aigua

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà
Marçal Lladó
Marçal Lladó
Fundador del segell discogràfic Bankrobber

En Marçal Lladó és un dels fundadors del segell discogràfic Bankrobber

Aquestes últimes setmanes hem vist el Daró amb aigua. Per un riu qualsevol, això seria el més normal del món. Però el nostre Daró és un riu extraordinari, que va a la seva.
Es passa tot l’any completament sec, jugant a passar desapercebut. I se’n riu per sota el nas dels forasters que se’n riuen d’ell quan travessen el pont. “Com en podeu dir riu, si no té ni una gota d’aigua?” Però els bisbalencs, que el coneixem de fa anys, sabem com les gasta.
Sabem que és un riu de veritat, encara que es passi mesos en guaret, fent el mandrós.

De cop, cauen quatre gotes a les Gavarres i l’aigua comença a baixar. I tots experimentem una sensació màgica, una sensació tribal. Ens tornem tots una mica bojos. Ens agafa el neguit de travessar ponts per veure com puja l’aigua. I si l’aigua puja massa, tots tenim una fusta de la mida de la porta a punt pel que pugui ser. El Daró és un riu amb sorpresa. I no el canviaríem ni pel Mississipi, ni per l’Amazones ni per cap altre riu del món. És el nostre riu i ens l’estimem així.

Últimes notícies

audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Més notícies