Pau Punseti

El Festival de Cap Roig ja ha venut el 80% de les entrades disponibles per les actuacions d’aquest any. Segons ha informat l’equip d’organització el concert que es va esgotar primer va ser el del cantant espanyol Pablo López.

El segon concert amb les entrades exhaurides ha estat el de Rosario i el tercer el de l’irlandès, Damien Rice. Una grata sorpresa com comenten des del Festival de Cap Roig. Aquests concerts han permès vendre fins a 43.000 entrades a tres setmanes de començar el Festival.

Segons els organitzadors, la venta d’entrades ha estat més progressiva en comparació a anys anteriors. Però aposten per la repunta de compres una vegada passi Sant Joan. Un festiu molt marcat habitualment a l’hora de comprar les entrades, com han explicat.

Enguany, entre els cantants hi destaquen Bryan Ferry, Sting, Juanes, James Blunt, Joan Baez, Roger Hodgson o Andrea Bocelli. Tot i això, també cal destacar que el festival començarà més tard, el 13 de juliol, per les Havaneres de Calella el dissabte 7. Malgrat aquest retard, també acabarà més tard perquè l’últim concert serà el 22 d’agost.