17.9 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

El geriàtric Zoilo Feliu de La Bisbal impulsa iniciatives per aportar benestar als residents

Poden escoltar música i comunicar-se amb les seves famílies amb tauletes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Carme Solà, directora del geriàtric Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà ens ha parlat al Supermatí d’avui de la situació actual a la residència. Ha explicat que des del 14 de març estan aïllats i per tant els residents no poden rebre visites de les seves famílies. En aquestes circumstàncies, l’equip de treballadors fa el possible per aportar-los alegria i benestar. A més, tot i que, de moment, no hi hagi cap resident que estigui contagiat, viuen amb el temor i la preocupació que el virus pugui entrar amb el material o el menjar que reben cada dia.

 

Preguntada sobre les mesures preses a la residència, ha contestat que segueixen els protocols establerts com ara treball per torns i mínim contacte entre els treballadors o l’ús de la mascareta des del 19 de març. N’han rebut, com també de pantalles, per part de voluntaris de la Bisbal.

També ha insistit sobre la importància de l’aspecte relacional i social, principalment perquè la majoria dels residents són d’alta dependència. En aquest sentit s’han iniciat projectes per aportar-los alegria i que han rebut molt bona resposta, com per exemple músics de La Bisbal que els van gravar cançons que poden escoltar amb tauletes tàctils.

 

Finalment ha agraït tots els voluntaris que han fet recol·lectes de material, principalment mitjançant la Penya Blaugrana de Monells que els ha proporcionat les tauletes amb les que no solament poden escoltar música sinó també comunicar-se amb les seves famílies.

Podeu escoltar l’entrevista sensera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -