- Publicitat -

El Girona planta cara però acaba caient contra l’Atlètic de Madrid

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Tercera derrota consecutiva en la Lliga d’un Girona que es torna a veure penalitzat per les seves errades defensives.

Els grans artífexs del triomf dels locals van ser l’argentí Correa -amb un gol a l’inici de cada part-, i el porter Oblak que ho va parar tot quan el Girona buscava l’empat amb insistència.

Als 65 minuts, i amb el 2 a 0 al marcador, Riquelme havia retallat distàncies a favor del Girona. El mitja punta, que juga cedit pels matalassers al conjunt de Míchel i que ja va marcar en la jornada passada, va mantenir les esperances.

Però el treball defensiu local i les aturades del seu porter van deixar el marcador final en 2 a 1.

El Girona necessita reaccionar, perquè amb només set punts ja comença a estar més proper a zones perilloses.

La setmana que ve rebrà el Cadis, en un partit que pot servir per retrobar-se amb la victòria.