16.5 C
Pals
Dimarts, 18 maig 2021
- Publicitat -

El govern de Palafrugell presenta les bases d’un “nou model de poble”

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’alcalde de Palafrugell Josep Piferrer (ERC) i el tinent Albert Gómez (PDeCAT) han presentat el balanç dels seus primers 100 dies de govern. També han parlat del model de poble que volen i les propostes que duran a terme per aconseguir-lo. Aquesta nova fase, segons Gómez, té una lògica de “continuïtat” i estableix “les bases d’un nou model de poble que presta especial atenció als seus ciutadans”.

El govern vol establir una xarxa d’itineraris en bicicleta tant per la mobilitat quotidiana com pel turisme, que connectaria Palafrugell i els nuclis costaners de Calella, Tamariu i Llafranc. A més, vol reforçar el servei de recollida selectiva en tot el municipi. Preveuen millorar la informació i estudiaran aplicar més sancions i canviar la ubicació de la deixalleria.

El govern també preveu seguir endavant amb els projectes d’obres de Can Genís o la segona fase de l’escola de música a l’edifici de L’Energia. En matèria de barris, volen organitzar assemblees obertes anuals amb els veïns i dedicar partides específiques a petites millores pels barris i nuclis històrics.

Per l’àmbit econòmic, el consistori vol impulsar un espai de coworking i presentarà “aviat” les conclusions del pla d’acció comercial, així com un pla per promoure el polígon industrial.

Els primers 100 dies

Com ja van dir i han anat recalcant al llarg d’aquests tres mesos al capdavant del consistori, “la seva primera mesura era no prendre cap mesura”. Així doncs, els primers passos que van realitzar al capdavant del govern, i que segons Josep Piferrer ja han superat, han estat l’execució i finalització de les obres del passeig de Llafranc, la ronda nord i posteriorment, les obres del pavelló de patinatge.

Respecte al retard de les obres del passeig de Llafranc, Josep Piferrer ha recalcat que “són problemes que solen sortir a la majoria d’obres grans” i no problemes de la gestió de l’equip anterior.

La gestió i valoració del procés que han dut a terme per intentar solucionar els problemes que s’havien originat en el transcurs de les obres, i que havien afectat veïns i comerços de la zona, l’alcalde, ha valorat positivament la forma com han gestionat les dificultats insalvables que hi havia.

Per acabar de finalitzar les obres del passeig de Llafranc aquest any hi ha prevista la construcció d’un aparcament de tres plantes per solucionar els problemes de mobilitat que any rere any hi ha a la zona.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Tres detinguts per robar en supermercats de la Bisbal d’Empordà

Van enxampar els lladres sortint d'un dels establiments i al maleter del cotxe hi van trobar el botí
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -