13.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

El Govern destina 2,7 milions d’euros de la taxa turística a 9 projectes de la demarcació de Girona

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Govern destina 2,7 milions d’euros de la taxa turística a 9 projectes de la demarcació de Girona. L’objectiu de donar suport al desenvolupament de diferents plans de foment territorial del turisme per millorar la seva competitivitat com a destinacions turístiques. Els diners provenen de la recaptació de l’impost sobre les estades en establiments turístics. Concretament aniran destinats a nou projectes de poblacions com l’Escala, Lloret de Mar, Palamós o Puigcerdà.

En la convocatòria d’aquest any, la Generalitat subvenciona fins al 50% dels projectes presentats amb un màxim de 400.000 euros. Des de l’any 2014, la Direcció General de Turisme ha subvencionat 19 projectes amb un import total de 6,1 milions d’euros. Aquests ajuts pretenen afavorir la competitivitat de les destinacions turístiques a través de projectes concrets liderats per ens locals. A l’Empordà, enguany se’n beneficiaran Palamós, amb un projecte d’integració paisatgística i ordenació de l’ús públic del paratge natural del castell, i l’Ajuntament de l’Escala, amb el projecte d’urbanització de l’avinguda Riells i l’enllaç del Noi Esquerrà amb la Clota Petita.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Siderland es presenten amb “Totes les nits del món”

Totes les nits del món és el primer disc de Siderland. El trio barceloní presenta 10 cançons que exploren l’eufòria, les ànsies de festa, la soledat i la fi de la joventut a través del fil conductor de la nit. 10 temes autoproduïts i mesclats a Los Angeles per Jeff Sojka (guanyador d’un Grammy) on…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -