18.5 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

El Govern invertirà 2,3 milions d’euros per reparar els ports de Sant Feliu i Palamós

Es repararan la part final del dic de recer del port ganxó i la zona de la Pedrera del port palamosí

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar ahir al Consell Executiu destinar pràcticament 2,3 milions d’euros a reparar els danys a la part final del dic de recer del port de Sant Feliu de Guíxols i a la zona de la Pedrera del port de Palamós. Ho fa en el marc de l’aprovació de la declaració d’emergència per a la reparació dels danys estructurals provocats pel temporal Glòria.

En el cas de Sant Feliu de Guíxols, el dic de recer va partir una pèrdua important de blocs de formigó situats al costats de la bocana que queda fora de l’àmbit de protecció del dic exempt. Aquests blocs es reposaran i es reforçaran. Aquestes obres costaran 1,7 milions d’euros i podrien acabar a la tardor.

Pel que fa a Palamós, la zona principalment afectada és on hi ha naus i una gran esplanada per a l’emmagatzematge de les mercaderies del port i també embarcacions. Els tres punts afectats son on hi ha la bàscula, al costat de les naus dels operadors portuaris a banda de mar i a la zona perimetral on hi ha les naus i l’esplanada per emmagatzemar mercaderies. Les obres tindran un cost de 538.417 euros i també podrien acabar a la tardor. La zona es reforçarà amb peces d’escullera i blocs de formigó.

Ambdues obres començaran la setmana que ve.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro apuja la taxa de residus

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro aprova les ordenances fiscals pel proper 2022
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -