17 C
Pals
Dissabte, 1 octubre 2022
- Publicitat -

Santa Cristina destina més de 100.000 euros a ajuts socials i empreses

Aquest import surt de les partides que anaven destinades a activitats i festes que han hagut de ser suspeses o del personal eventual no contractat

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple de Santa Cristina d’Aro es va reunir ahir per via telemàtica i va aprovar una línia d’ajuts socials i a les empreses afectades per la crisi derivada de la COVID-19 xifrada en 105.544,66 euros. La partida surt dels diners que s’anaven a destinar a activitats i festes que finalment han estat suspeses, del personal eventual no contractat i de l’estalvi energètic que s’està produint a les instal·lacions municipals.

Una altra proposta que es va tirar endavant, a proposta del PSC, va ser que els cinc grups que tenen representació a l’Ajuntament no cobrin les assignacions que els pertoca mentre l’Estat d’Alarma tingui vigència. Aquest import son 1.750 euros al mes en total.

Les altres dues mocions aprovades van ser de Ciutadans i Guanyarem des del Carrer. La primera, dels taronges, només va comptar amb l’abstenció d’ERC i JxCat, que demana crear un espai amb les mesures de seguretat pertinents que serveixi com a dipòsit municipal de vehicles. I, en última instància, la de Guanyarem des del Carrer, aprovada per unanimitat, que aposta per una transició a la normalitat des del diàleg i la col·laboració institucional, que permeti, entre altres, la planificació conjunta d’ajuntaments amb l’Estat i la Generalitat o la reclamació íntegra del superàvit obtingut el 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aquest diumenge el Grup de Natura Sterna celebra el Dia Mundial dels Ocells a Castell-Platja d’Aro

L’alliberament d’un rapinyaire recuperat al Centre de Fauna dels Aiguamolls de l’Empordà per part dels Agents Rurals completarà un matí ple d’activitats, amb exposicions, tallers, visites guiades i una mostra d’anellament científic d’ocells
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -