caixer a Platja d'Aro
Exterior del Màgic Park | Imatge d'arxiu

Els nous propietaris del complex lúdic Màgic Park ja han expressat la seva intenció d’enderrocar l’edifici i fer servir l’espai per contruir hotels i comerços. De fet, ja han entrat a l’ajuntament de Platja d’Aro la solicitud d’una llicència d’enderrocament, i en els propers dies s’autoritzarà,segons ha informat l’Ajuntament a Ràdio Capital. En tot cas, depèn dels documents tècnics que s’hagin aportat.

El solar fa uns 4.000 metres quadrats, però s’hi pot construir un màxim de 3.000, segons el Punt Avui.

Tot i aquesta informació, les obres no podran començar fins el 17 de setembre, que és quan s’aixeca la moratòria que impedeix fer obres amb grans màquines.

El parc d’atraccions que ha acompanyat moltes generacions

L’emblemàtica nòria del Magic Park

L’any 1972 Màrius Jufré (que ja es dedicava a les atraccions de fira) va comprar els terrenys on dos anys més tard s’hi construiria la nau i la pista dels autos de xoc. Amb el pas del temps, el centre d’oci aniria incorporant noves atraccions entre les que en van destacar una nòria que dibuixava el perfil de Platja d’Aro. El boom dels vídeo jocs va comportar la proliferació de màquines d’aquest tipus, fins que la revolució digital, les vídeo consoles i els jocs per a telèfons mòbils les han deixat obsoletes.

Al Magic Park també s’hi va instal·lar la discoteca Màrius, que va tancar les seves portes l’any 2008 després que una inundació total, n’impossibilités la seva rehabilitació.

El Màgic Park, finalment, va tancar les portes l’11 de setembre enmig d’actes de comiat.

Últim dia de portes obertes del Magic Park

Primers actes de comiat del Magic Park