7.4 C
Pals
Dimarts, 13 abril 2021
- Publicitat -

El Museu de la Mediterrània de Torroella tanca l’estiu amb un 2% menys de visitants que el 2019

Es tracta d'una de les quatre millors temporades des del 2013

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí ha tancat la temporada d’estiu amb 1.404 visitants entre el juliol i l’agost, només un 2% menys que el 2019. El Museu va decidir mantenir la programació d’estiu prevista i adaptar-la a les mesures sanitàries. És per això que es van haver de reduir els grups de les visites guiades o es van haver de traslladar algunes activitats a espais exteriors.

El director del museu, Gerard Cruset, destaca sobretot les visites guiades en grup a llocs com el Montgrí, en les que es van inscriure en total 777 persones. També es va tirar endavant la 5a edició dels “Capvespres Musicals”, un cicle de tres concerts de petit format a la terrassa del museu que va exhaurir les entrades. Cruset agraeix la voluntat de la gent a l’hora de participar a les activitats.

El Museu va rebre uns 27 visitants al dia, tot i que els dilluns i dissabtes han estat els que més gent trepitjava l’equipament. Cal tenir en compte, també, que la pandèmia ha afectat el turisme estranger. Això ha suposat un 60% menys de públic estranger pel museu, tot i que, per una altra banda, han vist augmentar el turisme local.

Pel que fa als propers mesos, al Museu hi haurà les activitats habituals tant exteriors (visites guiades o excursions) com al mateix museu (conferències, exposicions, etc.), però amb “pla B”: Gerard Cruset explica que tindran preparada una alternativa digital en cas que es repetís una situació semblant a la del mes de març passat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Jordi Colomí, sobre el parc eòlic: “No estem en contra de les renovables, però sí de les macroestructures d’aquest tipus”

L'Alcalde de Torroella de Montgrí també ha destacat l'esforç de recuperació i patromini del territori que es fa des del municipi i moltes entitats.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -