8.9 C
Pals
Dilluns, 18 gener 2021

El Museu de la Mediterrània de Torroella tanca l’estiu amb un 2% menys de visitants que el 2019

Es tracta d'una de les quatre millors temporades des del 2013

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

La Bisbal denuncia més de vint sabotatges als parquímetres de la vila

L'alcalde, Enric Marquès, defensa passar la gestió a una empresa privada per tal de "millorar el servei"
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí ha tancat la temporada d’estiu amb 1.404 visitants entre el juliol i l’agost, només un 2% menys que el 2019. El Museu va decidir mantenir la programació d’estiu prevista i adaptar-la a les mesures sanitàries. És per això que es van haver de reduir els grups de les visites guiades o es van haver de traslladar algunes activitats a espais exteriors.

El director del museu, Gerard Cruset, destaca sobretot les visites guiades en grup a llocs com el Montgrí, en les que es van inscriure en total 777 persones. També es va tirar endavant la 5a edició dels “Capvespres Musicals”, un cicle de tres concerts de petit format a la terrassa del museu que va exhaurir les entrades. Cruset agraeix la voluntat de la gent a l’hora de participar a les activitats.

El Museu va rebre uns 27 visitants al dia, tot i que els dilluns i dissabtes han estat els que més gent trepitjava l’equipament. Cal tenir en compte, també, que la pandèmia ha afectat el turisme estranger. Això ha suposat un 60% menys de públic estranger pel museu, tot i que, per una altra banda, han vist augmentar el turisme local.

Pel que fa als propers mesos, al Museu hi haurà les activitats habituals tant exteriors (visites guiades o excursions) com al mateix museu (conferències, exposicions, etc.), però amb “pla B”: Gerard Cruset explica que tindran preparada una alternativa digital en cas que es repetís una situació semblant a la del mes de març passat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies