12.3 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

El Museu d’Història de Sant Feliu amplia les visites a tots els caps de setmana de gener

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Per iniciar aquest nou any 2021, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols amplia la mesura turística creada a finals de novembre de 2020: un nou itinerari de visita de les seves instal·lacions al Monestir, recuperant totes les exposicions artístiques tancades des de l’inici de la pandèmia.

Inicialment, s’havia previst que aquestes visites finalitzessin el proper 10 de gener, però des del Museu s’ha decidit ampliar-les a tots els caps de setmana de gener. Es podran fer els dissabtes, de 10 del matí a 6 de la tarda, i els diumenges, de 10 a 2 de la tarda.

Des de l’organització del Museu d’Història recorden que el recorregut al Monestir, amb entrada gratuïta, està adaptat per assegurar la seguretat davant la pandèmia. Com a novetat museística, també s’ha reactivat el circuit de les torres defensives, inclòs el pis superior de la Torre del Corn, recentment obert, fent també visitable el Palau de l’Abat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Beth, David Caraben i Lluís Gavaldà, al Corçà Music 2021

El CORÇÀ MUSIC comptarà amb les actuacions de la Beth el dia 27 de febrer, Lluís Gavaldà acompanyat per Joan Pau Chaves al piano el 20 de Març, i David Carabén el 24 d'abril

Altres notícies