1.2 C
Pals
Dimarts, 25 gener 2022
- Publicitat -

El nou Institut de Palafrugell es podrà visitar el proper 19 de març

Tots els centres educatius del municipi obriran les seves portes del 9 al 22 de març per donar a conèixer les instal·lacions i els projectes educatius

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els diferents centres educatius de Palafrugell obriran les seves portes del 9 al 22 de març. Les propostes de les jornades són molt diverses; s’hi faran xerrades, projecció de vídeos i visites perquè les famílies puguin conèixer les línies pedagògiques, el projecte educatiu i els serveis, a més de les instal·lacions tant de les escoles com dels instituts del poble, a l’espera que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat faci públics els terminis de preinscripció pel curs escolar vinent.

Durant aquestes jornades també es podrà visitar i conèixer el projecte pedagògic del que serà el tercer centre educatiu secundari de la vila. Tal com anunciàvem fa uns mesos en aquest mitjà, Palafrugell tindrà un tercer institut el curs que ve, el qual el conseller d’educació de la Generalitat, Josep Bargalló, assenyalava que la seva estrena permetria reordenar el mapa escolar “d’una manera més lògica” al poble. “Aquesta aposta per un tercer institut acabarà de completar l’oferta educativa de la ciutat, i això ens obligarà als uns i als altres a definir espais ja molt més consolidats” afegia Bargalló.

Com indicava el conseller, l’Institut Nou Palafrugell començarà amb 3 grups de 1r d’ESO amb motiu de l’increment d’alumnat d’ESO. Aquesta serà la primera oferta educativa de secundària al municipi després de la creació dels altres dos instituts, ara fa 50 anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El port de Palamós supera les xifres de mercaderia d’abans de la pandèmia

L’activitat comercial a Palamós creix un 32% respecte al 2019 i un 62% en comparació al 2020. El 2021, la barita lidera les mercaderies importades amb més de 70.500 tones, així mateix la colza i la biomassa sumen el 16% de l’exportació.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -