25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

El nou Institut de Palafrugell es podrà visitar el proper 19 de març

Tots els centres educatius del municipi obriran les seves portes del 9 al 22 de març per donar a conèixer les instal·lacions i els projectes educatius

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els diferents centres educatius de Palafrugell obriran les seves portes del 9 al 22 de març. Les propostes de les jornades són molt diverses; s’hi faran xerrades, projecció de vídeos i visites perquè les famílies puguin conèixer les línies pedagògiques, el projecte educatiu i els serveis, a més de les instal·lacions tant de les escoles com dels instituts del poble, a l’espera que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat faci públics els terminis de preinscripció pel curs escolar vinent.

Durant aquestes jornades també es podrà visitar i conèixer el projecte pedagògic del que serà el tercer centre educatiu secundari de la vila. Tal com anunciàvem fa uns mesos en aquest mitjà, Palafrugell tindrà un tercer institut el curs que ve, el qual el conseller d’educació de la Generalitat, Josep Bargalló, assenyalava que la seva estrena permetria reordenar el mapa escolar “d’una manera més lògica” al poble. “Aquesta aposta per un tercer institut acabarà de completar l’oferta educativa de la ciutat, i això ens obligarà als uns i als altres a definir espais ja molt més consolidats” afegia Bargalló.

Com indicava el conseller, l’Institut Nou Palafrugell començarà amb 3 grups de 1r d’ESO amb motiu de l’increment d’alumnat d’ESO. Aquesta serà la primera oferta educativa de secundària al municipi després de la creació dels altres dos instituts, ara fa 50 anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Avís per calor intensa al Baix Empordà

Temperatura superior a 35 ºC a l'interior del Baix Empordà amb xafogor a la costa i vent de component sud a la tarda. L'episodi de calor s'intensifica demà i es prolongarà fins dissabte.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -