10.1 C
Pals
Dilluns, 6 Abril 2020

El nou Institut de Palafrugell es podrà visitar el proper 19 de març

Tots els centres educatius del municipi obriran les seves portes del 9 al 22 de març per donar a conèixer les instal·lacions i els projectes educatius

El més llegit

16 morts i 183 positius per coronavirus al Baix Empordà

Un augment de deu casos diagnosticats de coronavirus al Baix Empordà i dues morts més, la primera al centre de Palamós Gent Gran

Denuncien una persona fent surf a Llafranc

El surfista ha aprofitat el bon temps, malgrat el confinament

Empreses del Baix Empordà: teniu bates, mascaretes o guants?

El Consell Comarcal del Baix Empordà fa una crida per poder-ne donar a les persones que cuiden gent gran

TV3 es fa ressò del projecte “Cançons per la gent gran” dels cantants de la Bisbal

Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni encapçalen la solidaritat bisbalenca amb la Residència Zoilo Feliu de la Bisbal
Temps de lectura: < 1 minut

Els diferents centres educatius de Palafrugell obriran les seves portes del 9 al 22 de març. Les propostes de les jornades són molt diverses; s’hi faran xerrades, projecció de vídeos i visites perquè les famílies puguin conèixer les línies pedagògiques, el projecte educatiu i els serveis, a més de les instal·lacions tant de les escoles com dels instituts del poble, a l’espera que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat faci públics els terminis de preinscripció pel curs escolar vinent.

Durant aquestes jornades també es podrà visitar i conèixer el projecte pedagògic del que serà el tercer centre educatiu secundari de la vila. Tal com anunciàvem fa uns mesos en aquest mitjà, Palafrugell tindrà un tercer institut el curs que ve, el qual el conseller d’educació de la Generalitat, Josep Bargalló, assenyalava que la seva estrena permetria reordenar el mapa escolar “d’una manera més lògica” al poble. “Aquesta aposta per un tercer institut acabarà de completar l’oferta educativa de la ciutat, i això ens obligarà als uns i als altres a definir espais ja molt més consolidats” afegia Bargalló.

Com indicava el conseller, l’Institut Nou Palafrugell començarà amb 3 grups de 1r d’ESO amb motiu de l’increment d’alumnat d’ESO. Aquesta serà la primera oferta educativa de secundària al municipi després de la creació dels altres dos instituts, ara fa 50 anys.

Últimes notícies

Obren comptes corrents per fer aportacions solidàries

Fins al moment, n'han obert els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Palamós celebra les Juntes de Govern Local per via telemàtica

És l'òrgan on l'alcalde i els regidors de l'equip de govern aproven mesures per al municipi i que, degut al confinament, s'ha fet per videoconferència

Ja es pot anar a l’hort a collir productes per l’autobastament

També està permès si és un hort en el que es tenen animals que s’han de cuidar o si es tracta d'una activitat econòmica. Queden fora els horts que es troben en cases de segona residència.

L’Orquestra DiVersiones treu una cançó sobre el confinament

L'han titulat "No Tornaré a Casa" i parla de tot el que faran quan acabi el confinament

Passejar el gos a Palamós: no més lluny de 300 metres i de manera individual

El Ban municipal sobre les limitacions de treure a passejar el gos en època de coronavirus també estableix que no es pot anar a comprar i passejar el gos a la vegada.

Altres notícies