Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

El Palafrugell no aixeca cap i es troba a 10 punts de la salvació (5-0)

És la dissetena derrota de la temporada, i el quart partit que els blanc-i-negres no marquen cap gol

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Corredor-Mató Palafrugell ha sumat la dissetena derrota de la temporada, i és el quart partit que no marca cap gol. L’equip blanc-i-negre es va trobar un Igualada molt sòlid i no va poder plantar cara en cap moment del partit.

Al descans, els palafrugellencs van marxar perdent per 2-0. Els autors dels gols van ser Tety Vives i Gerard Miquel. Pel que fa a la segona meitat, Sergi Pla va marcar el tercer tan sols dos minuts després de la represa, i Jordi Méndez, per partida doble, va ser l’artífex del quart i cinquè gol definitiu.

Al termini de la jornada 22, el Palafrugell segueix al descens, en quinzena posició i amb 11 punts. El balanç de la temporada, per ara, és de tres victòries, dos empats i 17 derrotes. Queden vuit partits per acabar l’OK Lliga d’enguany i a l’equip de Xevi Garcia només li val guanyar.