13 C
Divendres, 26 abril 2024

El Palamós s’encalla i es complica la salvació (0-2)

La derrota deixa al Palamós al pou del descens i s'allunya tres punts de la salvació

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

Pas enrere del Palamós en la seva lluita contra el descens a Primera Catalana. El Degà ha estat superat a casa per l’Horta (0-2) i posa fi a una ratxa de set jornades sense conèixer la derrota. Justament la derrota arriba en el pitjor moment, quan el Granollers (rival directe del Palamós pel descens) està en plena forma. De fet, aquest partit situa als palamosins en zona de descens.

A la primera part, el Palamós ha anat a per al partit, però els gols no arribaven. Sí que el feia l’Horta al minut 23, gràcies a un gran xut de Sergi Arranz. Quan s’arribava a la mitja hora de partit, els groc-i-blaus reclamaven un penal sobre Cano que l’àrbitre no ha indicat. Deu minuts més tard, l’Horta posava més terra per mig i Arranz repetia com a autor del gol.

A la represa, l’equip entrenat per Pitu Batlle ha volgut capgirar el marcador, però l’Horta ha reforçat les seves línies defensives i ha impossibilitat que el conjunt baixempordanès canviés l’electrònic.

Finalitzada la jornada 29, el Degà és divuitè amb 24 punts, 3 menys que el seu immediat competidor, el Granollers. Malgrat que falten nou jornades, l’equip granollerí està imparable i, ara, parteix amb més avantatge que el Palamós. El proper diumenge, a les cinc de la tarda, el Degà s’enfrontarà a casa contra el Castelldefels, que és quinzè amb 37 punts. Si els de Batlle volen seguir a la lluita, només els queda guanyar.

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.