16 C
Dimecres, 24 abril 2024

El Palamós C.F goleja al C.F Parets i s’asegura una còmoda victòria

Els palamosins se situen en les primeres posicions de la Lliga

El partit entre el Palamós C.F. i el C.F. Parets ha acabat amb la victòria del conjunt groc-i-blau. El partit ha acabat amb 4 gols del conjunt palamosí al camp del Nou Estadi Palamós. El líder provisional de la categoria no ha pogut vèncer als palamosins a casa.

La primera part s’ha iniciat tranquilament per part dels dos equips. Els palamosins han desencadenat alguna acció, pero sense cap perill. Però no ha estat fins al minut 26, quan Abel Fàbregas ha marcat el primer del conjunt de Palamós. La primera part ha seguit amb alguna acció de perill dels palamosins, però sense perill pel conjunt dels vallesans.

La segona part ha començat amb una acció de perill del Parets. Però Ousmane i la defensa del Palamós ha aconseguit aturat el possible empat. Els palamosins han atacat diversos cops sense èxit fins el minut 82. Ha estat quan Adri Salas ha rematat la pilota a la porteria del conjunt de Parets. I el partit semblava sentenciat, però en el temps de descompte el Palamós no s’ha aturat. Primer ha estat el gol de Jairo Torné (90′) i l’ha seguit Marc Lloret (90′), rematant el partit 4 a 0.

Els vallesans, fins ara imbatuts, estan igualats amb el Palamós. L’equip de Mario Fernández tot i el partit del diumenge passat on van encaixar una derrota, avui no han defraudat. De moment, l’equip palamosí se situa en les primeres posicions de la Lliga igualant a l’equip dels vallesans.

Sant Feliu de Guíxols preveu iniciar les obres del futur Museu Thyssen a la tardor

La primera fase del projecte inclourà tota la reforma interior del monestir, que acollirà part de les sales d'exposició del nou museu Thyssen.