9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Votació dels projectes finalistes als Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí

Cada ciutadà disposarà de tres vots i els podran destinar als projectes que més els agradin.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El proper dilluns 1 de novembre arrenca la fase de votació de Pressupostos Participatius 2021/2022 de Torroella de Montgrí i l’Estartit i s’allargarà fins al 31 de novembre. Les persones majors de 16 anys empadronades al municipi hi podran votar. Cada ciutadà disposarà de tres vots i els podran destinar als projectes que més els agradin. Hi ha 15 propstes ciutadanes finalistes.

El pressupost participatiu està dotat amb 150.000 €, i al 2022 s’executaran aquells projectes que hagin obtingut el màxim de vots fins a esgotar 110.000 € destinats a iniciatives de Torroella de Montgrí i els 40.000 € d’iniciatives de l’Estartit. L’ajuntament de Torroella de Montgrí ha anat augmentat la dotació del pressupost participatiu en les diferents edicions que s’han realitzat.

La plataforma col·laborativa Decidim, serà on es podrà votar de manera virtual. Les persones que puguin votar podran escollir si es registren a la plataforma per estar informats de tot el procés. Si només volen votar, sense registrar-se a l’aplicació, només caldrà indicar el document d’identificació (DNI / NIE / Passaport que consti al padró) i la data de naixement.

Els projectes finalistes per Torroella de Montgrí són la millora del parc infantil de la plaça d’Espanya; la millora dels accessos a l’Escola Guillem de Montgrí; la continuïtat al carril bici; l’espai amb taules i bancs a la zona de l’Espai Ter; arreglar els camins del Castell del Montgrí i millorar la senyalització de rutes; la construcció d’un pumptrack; avançar amb el projecte Espai Jove del Convent de les Clarisses; compra d’un habitatge social per famílies amb menys recursos; l’habilitació d’un espai de treball compartit tipus co-working; i, finalment construir un rocòdrom.

Pel que fa als projectes finalistes a l’Estartit consta de la millora de l’enllumenat del centre comercial de l’Estartit; fer les voreres més accessibles; fer parcs infantils inclusius; fer una pista multi esportiva a l’aire lliure, als Salats; i la millora del jardí de l’Escola Bressol Mar i Cel de l’Estartit. Caldrà veure quins projectes són els escollits per la ciutadania el proper 31 de novembre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -