14.3 C
Dimarts, 23 abril 2024

El Palamós fa un bon primer temps, però acaba perdent amb claredat a Figueres

Els palamosins es van avançar per 0 a 1 amb gol d'Enrike i van marxar al descans amb aquest avantatge, que a la segona part no van poder mantenir.

Els palamosins es van avançar per 0 a 1 amb gol d’Enrike i van marxar al descans amb aquest avantatge, que a la segona part no van poder mantenir.

Després d’una setmana agitada, amb la destitució del tècnic Joan Bayona, els blau-i-grocs arribaven a l’estadi de Vilatenim amb ganes de capgirar la situació.

El fins ara segon entrenador Marçal Juanola, de moment de manera provisional a l’espera de trobar un nou tècnic, s’asseia a la banqueta i semblava que l’equip tenia una altra cara en els primers 45 minuts.

Però Pime en el 48, i Pepu Soler en els minuts 75 i 77, van establir un 3 a 1 que enfonsa una mica més el Degà.

El Palamós és penúltim de Primera Catalana, amb només 2 victòries i ara ja 6 derrotes. Calen decisions amb urgència per redreçar una situació que cada vegada es complica més.

El proper partit dels blau-i-grocs, a casa, serà contra el Can Gibert. Els gironins són els segons classificats, i seran tota una prova de foc.