14.9 C
Diumenge, 28 abril 2024

El Palamós goleja al Guineueta (5-0)

Pepu Soler ha estat l'autor de quatre dels cinc gols palamosins i l'equip ja és cinquè a la classificació

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

Lluny de veure’s afectat per la crisi institucional que travessa l’entitat, el Palamós ha demostrat, una vegada més, que la seva ambició és tornar a Tercera Divisió el més aviat possible. Avui, ha donat una lliçó extraordinària de futbol i de desplegament ofensiu amb efectivitat al Guineueta, que ha estat víctima de la pólvora groc-i-blava (5-0). El Degà ha endosat una ‘maneta’ a l’equip de Nou Barris.

El primer gol ha arribat des del punt de penal al minut 12, que ha transformat Pepu Soler, el protagonista del partit. Només dos minuts més tard, els palamosins ampliaven distàncies amb els barcelonins i l’autor era novament Soler. L’assetjament a l’àrea contrària ha continuat amb la intenció de seguir anotant més gols, i Óscar Fernández s’ha sumat a la festa amb el tercer tant del partit al 38′. Pocs segons després, Soler materialitzava el seu ‘hat trick’. La primera meitat s’ha tancat amb un 4-0 a l’electrònic, i podia haver hagut un cinquè. Pepu Soler havia marcat abans d’anar al túnel de vestidors, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc.

A la represa, els baixempordanesos han continuat mostrant-se intensos en atac, però amb  una certa calma. Al 75′, Pepu Soler sentenciava el matx amb el cinquè i definitiu gol. El seu compte particular durant la jornada d’avui s’ampliava a quatre tants, i ja en porta un total de vuit en tot el campionat.

Amb aquesta contundent victòria, el Palamós escala posicions i se situa cinquè a la classificació amb 7 punts de 12 possibles. El proper diumenge, a les sis de la tarda, el Degà visitarà el camp del Banyoles, que és vuitè amb sis punts.