12.6 C
Dimarts, 23 abril 2024

El Palamós ja torna a guanyar

Amb la victòria, el Degà puja fins a la vuitena posició amb 22 punts, allunyant-se així de la zona de descens

Temps de lectura: 2 minuts

Ha costat retrobar-se amb la victòria, però finalment el Degà va trencar ahir la mala ratxa de resultats de les darreres setmanes. En el partit que tenien pendent contra la Unió Esportiva La Jonquera, per fi els palamosins van poder guanyar i sumar tres punts molt necessaris.

Havien estat 6 jornades sense guanyar, fet que ha fet baixar el Palamós a posicions perilloses en la classificació, i el triomf d’ahir suposa un bàlsam anímic per als homes entrenats per Mario Fernández.

Era un partit trampa, perquè els jonquerencs arribaven a Palamós amb la injecció de moral que va significar la seva primera victòria de la temporada en la última jornada. El Palamós, sense desplegar un gran joc, va mostrar-se efectiu per assegurar la consecució dels tres punts. Al minut 16, una passada d’Àngel Blanco era rematada per Adri Salas establint el 1 a 0. Al començament del segon temps, Gerard Mercader tornaria a marcar per als locals. Amb el 2 a 0, certa relaxació dels blau-i-grocs va permetre als jugadors de La Jonquera escurçar diferències amb un gol de Lluc Coll al minut 67. Fins al final del partit, el Palamós es va dedicar a conservar el resultat, i més quan Toribio va ser expulsat a cinc minuts del final.

El més important és que els tres punts es van quedar a casa, i ara el Degà puja fins a la vuitena posició amb 22 punts, allunyant-se així de la zona de descens.

Diumenge vinent, també al Municipal de Palamós, els de Mario Fernández tindran una prova de foc davant del Mollet, que és tercer actualment amb 29 punts.