El Palamós perd el trofeu Vila de Palamós contra l’Olot (0-3)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Palamós va acumular ahir una nova derrota de pretemporada contra l’Olot, que es va adjudicar el trofeu Vila de Palamós. Abans del partit, el Degà va fer la presentació de la plantilla d’aquest nou curs. L’Olot es va mostrar superior davant d’un Palamós que va saber resistir la primera meitat del partit.

Bé és cert, però, que la batuta del matx la duia l’Olot, amb numeroses ocasions. De fet, al minut 12, Xumetra ja avançava al conjunt garrotxí. El Palamós va anar sortint de la línia defensiva i, poc a poc, es va aproximar a la meta contrària, però sense èxit.

A la represa, l’Olot va carburar molt més i Marc Mas marcava el segon gol just cinc minuts després de l’inici de la segona part. Al 58′, el mateix Mas sentenciava el partit i donava la victòria a l’equip olotí.

El proper ‘test’ de pretemporada serà aquest dimarts, a les 19:30h, contra el Palafrugell.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...