El Palamós s’enfonsa i veu més a prop el descens (1-3)

Només queden dues jornades i els palamosins són a tres punts de la salvació

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

S’allunyen les aspiracions del Palamós per competir la propera temporada a Tercera Divisió. El Degà ha caigut a casa contra l’Europa per 1-3 i, a falta de dues jornades pel final, els de Batlle són a tres punts de la salvació, del miracle que els impediria evitar jugar a Primera Catalana.

Malgrat que els dos equips han posat molta intensitat en els instants inicials, cap conjunt dominava clarament el partit i no tenia grans ocasions. Ha estat al minut 28 quan l’Europa s’avançava al marcador gràcies a un gol d’Uri. La primera part finalitzava sense cap acció més a destacar.

A la segona meitat, els groc-i-blaus han anat per l’empat, però es mostraven insegurs a la línia ofensiva. L’Europa ha aprofitat aquesta debilitat per aproximar-se a la porteria de Quinti i materialitzar el segon tant del partit, obra de Raillo. El gol del Degà no ha arribat fins al minut 83, quan Henry l’ha transformat des de la línia de penal. Durant el temps afegit, Raillo ha tornat a anotar per sentenciar el partit (1-3).

Després de la jornada 36, la situació és crítica: només queden sis punts en joc i els palamosins són divuitens a tres punts de la salvació (ja que el Granollers ha ampliat la distància en un punt després d’empatar amb el Reus Deportiu B). El proper diumenge, a les dotze del migdia, el Palamós s’ho juga tot a casa del Prat, que és sisè amb 57 punts.

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.