11 C
Divendres, 26 abril 2024

El Palamós s’imposa al Gavà (0-3) i retalla distàncies per aconseguir la salvació

Amb aquesta victòria, el Degà se situa a dos punts del Granollers, el rival directe per la salvació

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

Victòria vital del Palamós avui al camp del Gavà, on s’ha endut el partit amb un 0-3 al marcador. El Degà manté vives les aspiracions per mantenir-se a Tercera Divisió la propera temporada després de sumar tres punts providencials. A més, el seu rival per la salvació, el Granollers, ha caigut derrotat per 3-1 al camp de l’Hospitalet i això acosta als groc-i-blaus a dos punts dels granollerins quan falten tres jornades pel final de Lliga.

La primera part de l’equip entrenat per Pitu Batlle no ha estat gens bona. Els baixempordanesos es mostraven inquiets i eren poc precisos de cara a porteria. De fet, s’ha endut algun ensurt amb una pilota al pal del Gavà i dues grans intervencions de Quinti, el meta palamosí.

Al segon temps, però, el Palamós s’ha animat i ha mostrat una imatge completament oposada a la dels primers 45 minuts. La prova és que al minut 53, Sergi Caballero ha marcat el primer gol del Degà. La intensitat dels groc-i-blaus continuava augmentant i, 21 minuts després, Mamau ha fet el segon. Per sentenciar el partit, Marc Gelmà ha fet el darrer tant.

Així doncs, el Palamós es manté divuitè amb 31 punts, però ara és només a dos dels 33 del Granollers. Ara només queden tres jornades, el proper diumenge jugarà a casa a les cinc de la tarda contra l’Europa, que és novè amb 50 punts.