8.8 C
Pals
Dimarts, 23 abril 2024
- Publicitat -

El palamosí Ferran Pau Fanés es proclama campió de Catalunya de llançament de pes

La seva marca va ser d'11 metres i 2 centímetres, i li va servir per alçar-se amb el primer lloc de la competició

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El jove atleta de Palamós es va imposar aquest passat cap de setmana en la prova de llançament de pes sub14, en el marc del Campionat de Catalunya d’atletisme indoor.

La seva marca va ser d’11 metres i 2 centímetres, i li va servir per alçar-se amb el primer lloc de la competició.

Fanés, que pertany al Club Atlètic Palafrugell, ja té experiència en aquest tipus de proves atlètiques. Cal destacar que ja va ser campió de Catalunya sub12, aleshores en la modalitat de llançament de disc.