11.3 C
Pals
Dissabte, 17 abril 2021
- Publicitat -

El ple de Sant Feliu aprova la inversió d’un milió i mig d’euros pel 2019

L'oposició ha criticat la proposta i hi ha votat en contra perquè consideren que "s'hipotecarà al nou govern que surti escollit en les properes eleccions"

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

En el darrer ple de Sant Feliu de Guíxols es va aprovar la inversió d’un milió i mig d’euros per al municipi aquest 2019. Una decisió, però, que no va acabar de convèncer als grups de l’oposició. L’equip de govern format pels partits TSF, ERC i PSC va votar a favor d’aquest crèdit extraordinari que contempla el finançament de tretze projectes que s’han de desenvolupar durant el 2019. L’oposició, CiU, Guíxols des del Carrer, Avancem-Més, va votar en contra. Ara per ara Sant Feliu no té aprovats els pressupostos del 2019.

Els projectes que han de tirar endavant amb aquest crèdit extraordinari són, per exemple, l’adquisició de maquinària destinada a la neteja (tres escombradores i dos compactadores) amb una partida de 420.000 euros i modificacions en les obres de la plaça Alabric i l’entorn de l’Asil Surís que comptaran amb una inversió de 306.000 euros. També destaquen les inversions en la redacció el Projecte Museu Carmen Thyssen, la pavimentació d’asfalt, l’enllumenat públic, els parcs infantils i el mobiliari urbà.

L’OPOSICIÓ VOTA EN CONTRA

L’oposició ha criticat l’aprovació d’aquest crèdit extraordinari perquè considera “que no és honest dir que no es vol condicionar el nou govern que sortirà de les eleccions i hipotecar-lo amb un crèdit“, segons ha afirmat el grup Guíxols des del Carrer. La formació dels Comuns a Sant Feliu comparteix moltes de les tretze propostes que configuren aquest 1.400.000 euros, però considera que l’objectiu d’aquest govern era “alterar uns pressupostos que han estat prorrogats perquè no es van aprovar els del 2019″.

També creuen que algunes d’aquestes necessitats que avui són urgents per la poca capacitat que ha tingut del govern. Pel que fa a la compra de les màquines escombradores afirmen que fer aquesta compra és només un pedaç perquè no s’ha tancat el nou contracte d’escombraries, prorrogat fins fora dels límits. I respecte les obres a l’entorn de l’Asil Surís diuen que “són conseqüència directa de les presses per voler-les començar”. És per això, que reclamen a l’equip de govern que el que “hauria d’haver fet és ser coherent i portar al Ple el debat dels pressupostos municipals pel 2019 i no aprovar una pròrroga pressupostària per la via del decret i a continuació anar al banc a demanar els diners”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Els Agents Rurals demanen regular l’accés als espais naturals gironins davant de l’increment d’usuaris els darrers mesos

Donen per fet que aquest tipus de turisme "ha arribat per quedar-se" i diuen que "a vegades es va darrera del problema"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -