1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

Un 20% dels comerços no podran remuntar, segons la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols

Eduard Bosch apuntava que estem vivint una situació econòmica molt complicada i que a Girona ja s'han presentat 7.625 ERTOS amb 40.089 afectats

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Eduard Bosch, president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, parlava amb nosaltres al Supermatí d’avui sobre la situació econòmica en la qual ens trobem ara mateix al Baix Empordà ocasionada per la pandèmia. Bosch apuntava que estem vivint una situació molt complicada donat que a Girona ja s’han presentat 7.625 ERTOS amb 40.089 afectats i que la incertesa de quan s’acabarà fa que no es pugui calcular amb exactitud. Ho explicava així:

Tot i això, aspiren que al juny es normalitzi la situació i que això impliqui un avantatge molt important pel sector tot i que serà paulatinament. Bosch defensa que s’ha de donar suport al comerç de proximitat i apuntava que segons les seves dades entre un 18 i 20% dels comerços de la demarcació no es recuperaran de la crisi.

El president indica que ja han rebut molts formularis completats per part de les empreses i estan avaluant quins són els problemes, la majoria, segons deia, financers, d’incertesa en els ERTOS i de poca demanda. La Cambra està intentant ajudar-los perquè aconsegueixin finançament i poder tirar endavant, i reclamen al Govern que apliquin ajuts no reemborsables.

També feia una crida als ajuntaments a diferir els impostos que s’han de pagar localment i comprovar si poden donar ajudes a algunes empreses. Bosch indica que hi ha una crisi econòmica molt greu que ens pot fer retornar a la situació del 2008.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquest enllaç:

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -