23.6 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

El PSC acusa un regidor de Palafrugell d’homofòbia

El responsable d'obra pública del consistori, del PDeCAT, es va disculpar a la regidora "si s'ho agafa d'aquesta manera"

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Atenció a aquest moment que es va viure ahir al vespre al ple de Palafrugell. El PSC va acusar el regidor d’Obra Pública Lluís Ros, del PDeCAT, d’haver fet un comentari homòfob quan la regidora Vanesa Palacios tenia un tríptic del nou Espai LGBTI del poble durant la comissió informativa d’urbanisme. Això és el que va relatar la regidora.

Lluís Ros hauria dit, segons el relat de la regidora socialista, que si aquesta fos lesbiana “tindria un problema greu”. La resposta de Ros va ser que “l’única cosa que li vaig dir que estàvem fent una reunió d’urbanisme i que no era el lloc adequat perquè hi hagués allò”, en referència al document informatiu d’entitats LGTBI. A més, va matissar que hauria dit que “si vostè és lesbiana, serà el seu problema, no el meu”.

La regidora socialista Vanesa Palacios el va acusar de mentir i va demanar a la resta de govern palafrugellenc si se sentien còmodes amb el comentari de Ros. L’alcalde Josep Piferrer va assegurar que la postura del seu govern respecte els suport al col·lectiu LGTBI havia quedat clara amb les seves accions de govern, i que els comentaris de Ros eren només responsabilitat del regidor.

Lluís Ros finalment es va disculpar dient que “si s’ho agafa d’aquesta manera, em sap greu haver actuat d’aquesta manera. No li vull dir que fos una broma, però va ser una cosa fora de context”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -