19.1 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

El PSC critica que el projecte del nou pavelló a Palafrugell no té pressupost

A més, el PSC considera que és un error ubicar el nou pavelló al pati de les escoles

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Juli Fernández, portaveu socialista, lamenta que el govern anunciï actuacions i projectes sense tenir les partides pressupostaries corresponents. No qüestiona la necessitat d’un nou pavelló, però si que denuncia que el govern faci pública la data d’entrada en funcionament quan encara no té el projecte aprovat i que no ha estat explicat als membres del consistori.

A més, el PSC considera que és un error ubicar el nou pavelló al pati de les escoles. Això, segons ells, per una banda hipotecarà les possibilitats de creixement de l’escola com a centre educatiu. Per una altra banda, no donarà resposta a la necessitat estratègica del municipi de desenvolupar una tercera zona esportiva que ha d’incloure un pavelló, un camp de futbol i una zona per a l’activitat dels ciclistes.

Tal com vam informar a Ràdio Capital, es projecta tenir el nou pavelló a partir del setembre vinent. Hi haurà una pista on s’hi podrà fer patinatge i servirà com a pavelló d’esports del nou Institut de Palafrugell i de l’Escola Barceló Matas. Quan a partir de les 17 h les escoles no el facin servir, s’hi desenvoluparà una part dels esports sobre rodes que tenen lloc al municipi i pels que actualment no hi ha espai suficient. Alhora, també serà una pista per a la gent que vulgui fer esports com futbol sala.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fira Indilletres presenta la seva 4a edició, amb una quarantena d’editorials i activitats literàries

La fira de llibres de la Bisbal, que enguany se celebra els dies 4 i 5 de desembre, oferirà una quarantena d’activitats, reforçant la seva aposta per la literatura i el país. A més, hi participaran 37 editorials d'arreu de Catalunya
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -