14.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Palafrugell tindrà un nou pavelló a partir del setembre que ve

La previsió és que el setembre de l'any que ve estigui acabada i la puguin utilitzar les escoles

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Palafrugell tindrà un nou pavelló a partir del setembre que ve. Es tractarà d’una pista estàndard on s’hi podrà fer patinatge. A la vegada, servirà com a pavelló d’esports del nou Institut de Palafrugell i de l’Escola Barceló Matas.

Quan a partir de les 17 h les escoles no el facin servir s’hi desenvoluparà una part dels esports sobre rodes que tenen lloc al municipi i pels que actualment no hi ha espai suficient. Així ho explicat a Ràdio Capital l’alcalde del municipi Josep Piferrer.

Alhora, també serà una pista per la gent que vulgui fer esports com futbol sala i llogar l’espai.

La previsió és que el setembre de l’any que ve estigui acabada, perquè també condiciona el fet que ara l’escola Barceló Matas té un gimnàs per fer Educació Física que ara haurà de convertir en dues aules pel curs que ve. Tenen intenció, doncs, que es facin durant l’estiu. Segons ha explicat l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, en principi no s’han d’allargar més de 3 mesos, perquè no hi haurà ni grades ni vestidors, perquè es faran servir els de l’escola, i només hi haurà un lavabo.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El volcà desconegut del Baix Empordà que es troba al Massís del Montgrí

Dos catedràtics del departament de ciències ambientals de la Universitat de Girona, van descobrir l'aflorament volcànic al 1996.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -