22.4 C
Pals
Diumenge, 26 setembre 2021
- Publicitat -

El PSC de Platja d’Aro presumeix de dos anys al govern

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El PSC de Castell-Platja d’Aro ha publicat un web per passar comptes sobre la feina feta en la meitat d’aquest primer mandat al govern amb Convergència i Unió. El partit que lidera Maurici Jiménez ha dividit el programa de govern en 10 eixos que acompanyen els 50 compromisos adquirits el 2015.

Els socialistes, que tenen la cartera de Promoció Econòmica, asseguren que a finals d’any s’haurà redactat el pla estratègic de comerç. Aquest estiu s’està acabant la diagnosi comercial amb enquestes als usuaris i aquesta tardor el govern es reunirà amb propietaris, explotadors i associacions per posar en marxa el calendari de treball i l’execució de mesures.

L’any 2018 està programat que s’obri el viver d’empreses de Platja d’Aro. Un altre dels espais que destaca el PSC és el centre cívic de Castell d’Aro, que començarà a construir-se aquest hivern.

Tanmateix, un dels compromisos que encara no ha executat és fer pública l’agenda de l’equip de govern, les ordres del dia i les actes de les reunions. Un punt que esperen complir l’any que ve.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -