13.2 C
Pals
Divendres, 30 setembre 2022
- Publicitat -

El PSC torna a denunciar una circular sobre les reunions dels tècnics amb l’oposició

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El PSC assegura que una circular informativa del nou govern de Palafrugell, format per Esquerra Republicana i el Partit Demòcrata, “obliga” els tècnics municipals a donar informació detallada de les reunions, converses i gestions que es mantinguin amb els representats de l’oposició. En un comunitat, els socialistes denuncien que el document “situa la dinàmica municipal en paràmetres discutibles per poc comuns i posa en dubte l’honestedat dels tècnics municipals”. L’actual govern raona la necessitat d’aquest protocol per la suposada pressió dels regidors de l’anterior govern sobre els treballadors del consistori.

El PSC va denunciar el passat mes de maig que hi havia un document intern que pretenia “limitar l’acció fiscalitzadora de l’oposició” perquè, segons deia el partit, els caps d’àrea haurien de comunicar al govern cada cop que un regidor de l’oposició els demanés informació o es trobés amb ells. Arran d’aquests fets, la secretaria de l’Ajuntament va emetre un informe on recordava que el document filtrat per l’actual cap de l’oposició no havia estat firmat per l’alcalde i que encara s’estava revisant. A més, advertia que no es podien fer públics esborranys de circulars internes sense l’autorització del govern.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Desnonen el casal de La Surera de Sant Feliu de Guíxols

El Sindicat de l'Habitatge a Sant Feliu de Guíxols, format per un grup de persones autoorganitzades que reivindiquen l'accés...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -