23 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

El Quartet Gerhard actua dissabte a Santa Cristina, dins de Concerts d’Aro

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Quartet Gerhard actua aquest dissabte a l’església de Santa Cristina d’Aro, a les 21 hores, dins del Festival de Música del municipi, Concerts d’Aro. La formació catalana, guanyadora de diversos concursos a nivell nacional i internacional, està integrada pels violinistes Lluís Castán i Judit Bardalet i els violoncelistes Miquel Jordà i Jesús Miralles. El quartet interpretarà u n programa variat amb el reconegut “Adagio per a cordes”, de Samuel Barber, “Segon quartet”, de Philip Glass i “Quartet número 15”, de Franz Schubert. L’any 2016 van editar el disc compacte “Portrait” i properament tenen previst presentar-ne un altre amb música de Kurtag, Schumann i Berg.

El programa de Concerts d’Aro continuarà el 28 d’agost amb el concert de la pianista Alba Ventura, que dedicarà el concert a Alicia de Larrocha per celebrar els 10 anys de la seva mort. I es clourà el 31 d’agost amb un recital de cant i piano amb Mercedes Gancedo i Francisco Poyato, dos dels noms més importants del Lied, amb un repertori català, de cabaret i de cançons argentines.

Concerts d’Aro es van encetar el mes de juny amb un concert del duet Lyon, format per Marta Torres (flauta) i Maria Gibert (arpa), que va servir per fer la presentació oficial del programa d’enguany. A més, el passat 11 d’agost, el músic i divulgador Joan Vives va oferir una conferència amb el títol “La música catalana del modernisme al noucentisme (De Granados a Toldrà)”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -