10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

El Servei d’Intermediació d’Habitatge entra en funcionament al Baix Empordà

El SIAH té la finalitat d’assessorar a les persones en risc d'exclusió residencial per evitar la pèrdua del seu habitatge principal

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

S’inicia al Baix Empordà el Servei d’Intermediació en l’Àmbit d’Habitatge (SIAH) que dona atenció especialitzada a les persones vulnerables que tenen problemes de pagament de l’habitatge principal. També, facilita la proximitat al servei d’assessorament en l’àmbit de l’emergència residencial garantint la unitat d’actuació i de resposta davant dels problemes que planteja la ciutadania de la comarca.

El servei és prestat conjuntament pel Consell Comarcal del Baix Empordà i la Diputació de Girona, amb la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i els col·legis d’advocats de Girona i Figueres. Aquest s’ha pogut desenvolupar en part gràcies a la sol·licitud que va demanar el Consell Comarcal el desembre del 2020 a la Diputació de Girona en el marc del Pla de Serveis d’Assistència en matèria d’Habitatge.

El SIAH ofereix, entre d’altres, assessorament a persones que tinguin problemes relacionats amb deutes de l’habitatge o risc de perdre’l, intermediació en casos de deutes en el lloguer, acompanyament de les persones afectades.

El conseller responsable de l’àrea, Daniel Encinas, valora de manera positiva la posada en marxa del servei perquè suposa un pas endavant en la millora dels serveis i atenció que s’ofereixen als habitants de la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies