9.2 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

El Servei d’Intermediació d’Habitatge entra en funcionament al Baix Empordà

El SIAH té la finalitat d’assessorar a les persones en risc d'exclusió residencial per evitar la pèrdua del seu habitatge principal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’inicia al Baix Empordà el Servei d’Intermediació en l’Àmbit d’Habitatge (SIAH) que dona atenció especialitzada a les persones vulnerables que tenen problemes de pagament de l’habitatge principal. També, facilita la proximitat al servei d’assessorament en l’àmbit de l’emergència residencial garantint la unitat d’actuació i de resposta davant dels problemes que planteja la ciutadania de la comarca.

El servei és prestat conjuntament pel Consell Comarcal del Baix Empordà i la Diputació de Girona, amb la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i els col·legis d’advocats de Girona i Figueres. Aquest s’ha pogut desenvolupar en part gràcies a la sol·licitud que va demanar el Consell Comarcal el desembre del 2020 a la Diputació de Girona en el marc del Pla de Serveis d’Assistència en matèria d’Habitatge.

El SIAH ofereix, entre d’altres, assessorament a persones que tinguin problemes relacionats amb deutes de l’habitatge o risc de perdre’l, intermediació en casos de deutes en el lloguer, acompanyament de les persones afectades.

El conseller responsable de l’àrea, Daniel Encinas, valora de manera positiva la posada en marxa del servei perquè suposa un pas endavant en la millora dels serveis i atenció que s’ofereixen als habitants de la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×09

Seguim esmaperduts amb el lideratge del Girona, i estem començant a pujar al carro de la nova rivalitat amb...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -