5.1 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

El SSIBE permet donar-se d’alta a l’aplicació per telèfon excepcionalment durant la pandèmia

Fins ara qualsevol persona que s'hi volia registrar havia d'anar de manera presencial al CAP, però excepcionalment, degut a la pandèmia COVID de manera temporal ara els usuaris que ho vulguin ho podran fer per telèfon trucant al seu CAP o bé per e-mail

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Anna Ribera, directora assistencial de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) ha explicat a l’entrevista d’avui al Supermatí que s’ha actualitzat la manera de donar-se d’alta a l’aplicació del SSIBE. Fins ara qualsevol persona que s’hi volia registrar havia d’anar de manera presencial al Centre d’Atenció Primària (CAP) més pròxim, però excepcionalment, a causa de la pandèmia COVID i com que cal evitar al màxim les visites presencials als centres, de manera temporal ara els usuaris que ho vulguin tant donar-se d’alta a l’aplicació com a l’accés a la informació personal ho podran fer per telèfon trucant al seu CAP o bé per e-mail. Ribera deia que l’ingrés a l’app serà molt important durant aquest retorn a la normalitat.

L’aplicació permet generar avisos de les visites programades de l’usuari o dels seus familiars o persones a càrrec; també facilita consells i recomanacions per assistir en cada visita programada durant la pandèmia COVID; permet descarregar el teu pla de medicació per anar a la farmàcia, així com gestionar l’agenda i anul·lar visites, a més de donar altra informació rellevant com el temps d’espera dels centres, notícies d’actualitat  i avisos generals. A més des del SSIBE aviat s’habilitaran noves funcionalitats com els tràmits en línia per poder donar-se d’alta i altres gestions administratives; l’accés a l’àrea personal a través del web ssibe.cat i demanar visites tot i que estarà temporalment desactivat durant la pandèmia.

A més Ribera ha dit que la corba està baixant tot i que encara de manera lenta, sobretot els pacients greus a l’UCI que ara, segons les últimes dades, són prop d’uns quaranta.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquest enllaç:

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alícia Rey & Jan Buxeda presenten “Nadales de Sofà”

“Nadales de sofà” és el projecte musical que uneix els músics terrassencs Jan Buxeda (Caseta) i Alícia Rey (Sense Sal). Després d’haver col·laborat a ‘Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com ‘Tornar’ o ‘Fer Camí’ (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els ha dut…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -