10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Tanquen un ciutadà de Sant Feliu per atracament i la víctima no el reconeix com l’autor

Ahir un jutge de la ciutat de Figueres enviava a presó al sospitós d’un atracament per assaltar a punta de pistola a un dels ciutadans dintre el seu domicili i robar-li 4.000 euros. 

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir un jutge de la ciutat de Figueres enviava a presó el sospitós d’un atracament per assaltar a punta de pistola a un cuitadà de Sant Feliu de Guíxols dintre el seu domicili i robar-li 4.000 euros. 

El succés va tenir lloc el 20 de desembre, i, un cop feta la denúncia, la víctima dels fets va reconèixer immediatament a l’atracador gràcies a unes fotografies. És per això que ahir s’enviava al sospitós a presó per delicte de robatori amb violència i intimidació.

Uns dies després, però, la víctima enviava un escrit dient que havia reconegut per error al detingut, un fet estrany i que al jutjat s’estudiarà per saber si aquesta persona ha actuat sota coacció o ho ha fet per voluntat pròpia. 

Finalment la defensa de l’atracador demana la llibertat immediata, però seguiran les investigacions per saber si darrera la carta de la víctima hi ha alguna segona intenció.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -