14.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Bonança meteorològica amb sensacions primaverals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous no tindrem gaires notícies per explicar per la meteorologia de la nostra comarca. Més ben dit, sí que en tindrem però no seran els canvis que esperem de l’atmosfera hivernal. No tindrem ni fred, ni precipitacions, ni grans inclemències. Les notícies seran que seguirem amb el cel anticiclònic i amb l’ambient clarament més càlid.

Ja de bon matí, estem començant la jornada amb temperatures més altes que els últims dies. Estem marcant mínimes no tant baixes de l’ordre dels 2-3 ºC. Al migdia es tornarem a situar propers als 20 ºC, com va ser el cas d’ahir de La Bisbal d’Empordà que va fer una máxima de 19.8 ºC.

La gran amplitud tèrmica que hi haurà entre el matí i el migdia, l’allargament dels dies, la bonança anticiclónica, la manca de núvols i l’ambient anormalment càlid ens traslladarà a sensacions primaverals. Tot i això, ahir era la Candelera i el refrany diu que “Si la Candelera riu l’hivern és viu” i de moment no sembla pas que tingui ganes d’ensenyar-nos els seus jocs.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -