11.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Inici del dia ennuvolat i progressiva obertura de cel amb Tramuntana al nord

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencem jornada ennuvolats. Són núvols que podran deixar algun plugim feble matiner, però serà al sud de la nostra geografia baix empordanesa. Hem d’esperar que aquests núvols no puguin fer gaire feina perquè l’aire de Tramuntana que podrà bufar moderat, amb cops propers als 50 km/h al nord del Baix Empordà, de seguida els esvairà i mantindrà el cel amb menys impediments per lluir el sol. Tot i això, el dia no quedarà radiantment assolellat.

El dia serà bastant calorós, amb valors molts iguals que els d’ahir dimecres. I mica en mica també recuperarem l’estabilitat al cel que ahir va quedar mancada a favor dels núvols alts i mitjans. A diferència d’ahir, avui els núvols seran baixos, amb alguna nuvolada més escassa a la tarda.

Així doncs, viurem el dia entre els 17 i els quasi 30 graus, tot esperant que a partir de demà divendres les temperatures comencin un augment diari que ens portarà a un cap de setmana molt càlid i un inici de la propera setmana amb un episodi de calor que pot portar el termòmetre a valors propers als 35 ºC a la nostra comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -