11.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Algun núvol baix al matí, ambient en conjunt assolellat i temperatura més alta

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Inici de setmana marcat per una temperatura més elevada i fins i tot retorn de l’ambient xafogós. La pertorbació que tenim a l’oest de la península, formada a partir de les escorrialles de l’exhuracà Danielle, impulsa un aire més humit i càlid de component sud responsable d’aquest transitori augment de la temperatura.

Dilluns comença amb alguns núvols baixos o bancs de boira en punts del litoral, però en general serà una jornada assolellada amb el pas d’alguns núvols prims al llarg del dia. Temperatura màxima de més de 32 ºC i propera nit tropical sense baixar de 20 ºC.

Demà cel més variable a estones parcialment cobert i temperatura màxima que serà més baixa. Entre dimarts nit i dimecres al matí temps més inestable, fins i tot algun ruixat de curta durada, i la temperatura tendirà a baixar els dies vinents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -