12 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Cel més ennuvolat i ambient encara xafogós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts, estem davant d’una previsió de cel més ennuvolat però sense tenir un dia tapat del tot. El cel mantindrà la variabilitat durant tota la jornada, tot i això, i essent més car de veure, el sol podrà fer alguna tímida ullada.

La manca de sol, i a estones l’absència pel màxim protagonisme dels núvols al cel, que serà bastant cobert, no serà suficient per fer baixar el termòmetre de les temperatures màximes, a la comarca. I les temperatures mínimes encara es podran mostrar molt xafogoses i càlides. Tot i això, la sensació general que notarem serà que l’ambient serà una mica més fresc i suportable. Ens mourem amb una forquilla de 18ºC mínims als 32ºC màxims.

La notícia d’avui serà que començarem a notar que la sensació càlida afluixarà una mica, a favor de l’inestabilitat que anirà guanyant terreny amb les hores però que no fa preveure cap episodi de pluja important a la nostra zona baix empordanesa. Només, que la propera nit esperem algun petit ruixat poc important i això farà relaxar la calor i aquesta serà la tendència pels propers dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -