13.4 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

L’onada de calor es manté fins a finals de setmana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui es confirma que estem en plena onada de calor. El dia tornarà a ser canicular amb temperatures que seran notablement càlides i amb cel enterenyinat de núvols alts i prims i pols en suspensió.

Amb el permís d’algun núvol alt que podrà deixar el cel a estones calitjós, bàsicament tindrem domini del sol. I el termòmetre es mourà amb els 20-22ºC mínims als quasi 35º màxims.

Avui també seguirem amb el mateix discurs d’ahir pel que fa a la qualitat de l’aire que serà regular amb nivells d’ozó troposfèric que poden ser elevats i també nivells moderats o puntualment elevats de partícules en suspensió, a causa de l’entrada d’aire africana. També seguirà essent important de protegir-se del sol, refrescar-se per la calor i també procurar no desenvolupar activitats a l’aire lliure a ple dia, sobretot si es tenen patologies respiratòries.

Davant la previsió d’onada de calor, que encara s’allargarà fins al cap de setmana, avui i demà el Baix Empordà es troba en avís de perill per onada de calor. Demà encara tindrem un dia notablement càlid, tot esperant que de mica en mica, de cara a diumenge, es comencin a moderar les temperatures.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps majoritàriament assolellat amb vent de garbí

Tram final de setmana en general amb predomini del temps assolellat. El vent de component sud serà protagonista i diumenge es presenta com el dia més insegur amb risc d'algunes precipitacions.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -