13.8 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Matins frescos i ambient assolellat amb recuperació de la temperatura màxima

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La tongada de tempestes dels darrers dies ha passat sense pena ni glòria pel Baix Empordà. Els registres de precipitació amb prou feines van arribar als 10 mm a l’estació de Castell d’Aro o els 6,3 mm a la Bisbal d’Empordà, contant l’efímer ruixat de dissabte passat. El més destacat va ser la pluja de dijous, de distribució irregular, que va deixar entre 16 i fins a 20 mm a punts de Calonge.

El que sí que hem notat arreu ha estat la refrescada, amb un descens marcat de la temperatura que ha fet que la passada matinada la temperatura mínima baixi fins als 13 ºC. La jornada es presenta majoritàriament assolellada i la temperatura puja ràpidament aquest matí, però amb calor moderada que no superarà els 30 ºC. A la costa lleugera alteració de la mar amb maror, onades d’1 metre al matí, tendint a millorar lleugerament al final del dia. Dissabte millora de l’estat del mar entre maror i marejol, onades de fins a mig metre.

Cap de setmana de temps majoritàriament assolellat, o amb alguns intervals de núvols prims entre migdia i tarda, matins i nits fresques i ascens de la temperatura màxima entre els 30 i 32ºC.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -