8.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Fred i inestabilitat per acomiadar febrer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’últim dia del mes de febrer ve molt pendent de la pertorbació mediterrània que ens està afectant les últimes hores, i que a la nostra comarca, va suposar fenòmens de neu anecdòtica ahir entre migdia i tarda:

La possibilitat de veure neu, avui disminueix, i tot i que no se’n pot descartar algun ruixat ara al matí, tampoc descartem que el ruixat sigui de neu rodona, calabruix o calamarsa, a poblacions fins ben bé arran de mar.  El motiu és que ens estarà passant la part més inestable de la pertorbació, i el temps insegur que portarà ens fa preveure un dimarts encara amb fenòmens convectius, que de donar-se a a la tarda ja serien en forma de pluja, ja que la cota de neu pujarà ràpidament durant el dia.

L’altra advertència de la comarca avui ve de la mà del vent de Tramuntana que tornarà a bufar molt fort. I això, ha fet emetre un avís del Servei Meteorològic de Catalunya per onatge que podrà ser superior als 2.5 metres, a la nostra costa empordanesa. A més, hi haurà notable mar de fons de component est.

La sensació de fred hivernal encara serà ben palpable. Tot i això, esperem una mica d’augment a les temperatures màximes que podran ser de l’ordre dels 10-12 graus. Però, les mínimes quedaran fredes de l’ordre dels quasi 0 graus.

I pels pròxims dies mica en mica recuperarem l’estabilitat, tot i que les temperatures mínimes els costarà pujar. Però, tot i això,  les temperatures diürnes màximes, dia a dia s’aniran suavitzant.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -