13.6 C
Pals
Divendres, 17 maig 2024
- Publicitat -

Dimarts assolellat amb més de 20ºC de màxima

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui tindrem una nova jornada d’estabilitat atmosfèrica amb predomini del temps assolellat o com a molt algun núvol prim. El dia ha començat amb valors entre els 4 i 6 ºC de mínima, però l’ambient serà molt suau o fins i tot càlid amb una temperatura màxima que arribarà entre els 20 i 23 ºC al Baix Empordà.

Demà temps assolellat, però tenim un petit canvi de temps a la vista que arribarà més de cara a la nit de dimecres i que portarà més nuvolositat i inestabilitat pel pas d’un sistema frontal. A partir de la matinada de dijous ja és possible alguna primera precipitació i dijous serà un dia inestable amb creixement de nuvolades i localment ruixats acompanyats de tempesta. En general la pluja acumulada serà entre minsa i poc abundant. També tindrem un descens de la temperatura, tot i que aquest serà transitori perquè a finals de setmana el termòmetre tornarà a recuperar-se.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’autenticitat en la gastronomia, el valor afegit de la cultura i l’esport, l’ús de l’aigua o la rellevància de la xarxa ferroviària a debat...

Durant aquesta vuitena jornada s'ha batut el rècord d'assistència respecte les anteriors edicions.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -