12.8 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Dimarts amb força nuvolusitat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Començàvem la setmana ahir dilluns amb núvols baixos enganxats a Les Gavarres, avui el dia es desperta molt núvol, a la comarca, i amb boires bastant espesses a moltes poblacions costaneres. Com dèiem ahir, l’última setmana del mes serà la més variable de tot el mes, però serà molt càlida.

Comencem doncs, el dimarts, amb el cel gens serè, molt ennuvolat. Però serà una jornada que també ens planteja una tarda de núvols convectius. O sigui que el sol avui, anirà escàs de veure. Tot i això no esperem pluja, i en cas de donar-se serà molt escassa i durant la tarda.

Les temperatures es mouran entre els 10 ºC mínims i els 20-22 ºC màxims i la sensació de suavitat serà ben palpable. Sensació que en els propers dies incrementarà perquè les temperatures augmentaran posant els termòmetres en valors de maig avançat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:12:43

Àlex Brull: “La màgia és un art escènic i, per això, a FIMAG ho reivindiquem”

La 12a edició del  Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG) arriba els propers 31 de maig i 2 de juny amb més de 70 sessions de 21 mags en 10 espais diferents. Com en les anteriors edicions el festival, consolidat a nivell nacional i estatal, repartirà les diverses actuacions en tres àmbits: la Gran Màgia, la Màgia Singular i la Màgia Popular. Per parlar una mica més d’aquesta edició d’enguany ens ha visitat el director del festival, Àlex Brull.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -