13 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Sol, núvols prims i vent de garbí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Jornada amb bandes de núvols alts i prims, però amb més estones de sol. I és que avui dijous tindrem el dia més estable de la setmana i no per això deixarem de tenir nuvolositat. I ja ahir en vam tenir un preàmbul: ahir el dia va ser sense nuvolades convectives i sense ruixats a la comarca.

Així doncs, avui no esperem pluja al Baix Empordà. Un nou dia que no portarà gaire moviment al nostre cel empordanès. Tindrem sol amb intervals de núvols alts que enteranyinaran el cel.

Les temperatures mínimes seran molt suaus, de l’ordre dels 14-16 ºC i arribaran fins als 25-27 ºC màxims. I aquestes temperatures seran el motor del garbí que podrà bufar moderat, amb cops que faran un estat de la mar amb maror, amb onades que podran arribar al metre d’alçada. I vent de garbí, que a l’interior de la comarca, podrem notar moderat amb cops màxims propers o que podran superar els 40 km/h.

I pels propers dies esperem que ens creui una nova línia d’inestabilitat que haurem d’anar seguint per veure com ens acabarà afectant.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -